Massage

Medicinsk massage
Denna behandling lämpar sig för dig som har smärta, domningar eller stelhet etc. Behandlingen fokuserar på att finna orsaken genom olika tester och undersökningar och sedan behandla genom olika tekniker, övningar och ledmobiliseringar.

BOKA

Svensk klassisk massage
En djupgående massage som löser upp muskelspänningar.

BOKA

Avslappningsmassage
En väldigt lätt och avslappnande massage.

BOKA

Lotorps metoden
Andningsmassage.Bra för dig med andningsbesvär. Lotorpsmetoden är en massagemetod som är utvecklad för att öka rörligheten i bröstkorgen och muskulaturen som är kopplad till andningen. 

BOKA

Digital Paus
I dagens samhälle tar den digitala världen över allt mer, det här är en återhämtande specialbehandling. Digital Paus ger din kropp ny energi och behandlar de muskelgrupper du använder dagligen. Fokus ligger på massage av rygg, nacke, huvud, runt ögonen, armar, händer och fötter.

BOKA

Bambumassage
Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela muskler och ge en ökad avslappning. Under behandlingen blandas vanlig massage med varm olja och massage med varma bambupinnar

BOKA

Gravidmassage
En massage för dig som gravid!
Även som gravid behövs en rogivande behandling eller få hjälp att lösa upp spänningar i kroppen. Många tycker att bara känslan att få ligga på mage igen på den specialutformade gravidkudden är lyx i sig! Maria Åkerbergs gravidolja ger mycket fukt och näring till den gravida kroppen.

BOKA

Terapeutisk gravidmassage
Jag går sen i våras en vidareutbildning till diplomerad terapeutisk gravidmassör och då ingår att jag ska genomföra elevbehandlingar för att kunna slutföra utbildningen. Eftersom dessa behandlingar är en del i utbildningen så är det reducerat pris. Jag behöver få behandla dig minst fyra gånger under din graviditet (eller en gång efter förlossning), behandla dig i minst 60 minuter per gång, få följa upp behandlingen genom att ringa dig några dagar efter varje behandling, få redovisa varje behandling i skrift till min lärare. I utbildningen ingår undersökning, massagetekniker, träning under graviditet och efter. Låter det intressant eller vill du veta mer? Kontakta mig gärna via mail:

info@bokamaria.se


BOKA


Träning & Kost

Träningsprogram
Mer information kommer inom kort.

Kostschema
Mer information kommer inom kort.

Träningsprogram + kostschema
Mer information kommer inom kort.


MediYoga

Prova på-gång
Mer information kommer inom kort.

5 gånger
Mer information kommer inom kort. 

10 gånger
Mer information kommer inom kort.